Bobal Dulce

Rypäleet poimitaan käsin 10 kg laatikoihin. Nämä laatikot sijoitetaan kylmätiloihin. Kun rypäleet ovat saavuttaneet tasaisen lämpötilan kylmässä, ne siirretään suoraan puristimeen. Puristus tehdään erittäin hellävaraisesti, jotta saadaan aikaan erittäin tiivis rypälemehu, minkä vuoksi näiden rypäleiden tuotto ei ylitä 30 %. Tämä rypälemehu on kuin raaka timantti.

Rypälemehu siirretään ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin säiliöihin, joissa sen lämpötilaa kontrolloidaan huolellisesti. Käyminen tapahtuu hyvin hitaasti, jotta kaikki rypäleen luonnolliset ja ensisijaiset aromit säilyisivät. Käymisprosessia seurataan päivittäin. Kun käyminen on päättynyt, mehu jäähdytetään ja siirretään hienojen sakkojen kanssa, stabiloidaan, suodatetaan, pullotetaan ja merkitään käsin perinteisin menetelmin.

Tuotetiedot

Jälkiruoka
Maa: Espanja
Tuontantoalue: Utiel-Requena
Tuottaja: Vicente Gandía
Rypäle/rypäleet: Bobal
Sokeri: 140 g/l
Happo: 8 g/l
Alkoholi: 11,5%
Pullokoko: 500 ml
Korkki: Lasikorkki
Väri: Vaaleanpunainen, jossa on hieman lohen sävyjä, kirkas ja puhdas.
Tuoksu: Kypsän ja tiivistyneen mansikan vivahteet, sekoittuen omenaan, sitrushedelmiin ja hieman kukkaiseen loppuun, kaikki valtavan intensiivisinä
Maku: Suussa se täyttää koko suun, tarjoten erinomaisen tasapainon sen luonnollisen sokerin konsentraation ja täydellisesti korostetun hapokkuuden välillä, mikä tekee siitä makean, kestävän ja erittäin elegantin.
Ruokasuositukset: Jälkiruoka
Lataa PDF:nä

Vicente Gandía

Vuonna 2018 Vicente Gandía palkittiin parhaana eurooppalaisena viinitilana. (CEUCO, European Oenogastronomic Brotherhoods Council)

Tutustu tuottajaan →