Reyneke Cornerstone

Cornerstone on aina ollut tärkeä viini Reyneken valikoimassa ja sen tuotolla autetaan tilan työntekijöitä ja heidän perheitään. Työntekijät ovat liiketoiminnan kulmakivi. Tarkka lajittelu terttujen ja marjojen valinnassa takaa sen, että parhaimmat hedelmät biodynaamisilta viinitarhoiltamme tulevat valituksi.

Rypäleet lajitellaan, perataan, murskataan ja villi, spontaani käyminen tapahtuu yhdistellen betonitankkeja ja avoimia ruostumattomatsta teräksestä valmistetttuja fermentoijia käyttäen korkin puoliksi upottamisen käymistekniikkaa. 40% viinistä käy 11 kuukautta vanhemmissa tammitynnyreissä, minkä jälkeen viini käy toiset 2 kuukautta ruostumattomassa terästankissa ennen pullotusta.

Maussa lakritsaa, neilikka ja tupakkaa ja aavistus savuisuutta. Tämä punaviini on pehmeä ja helposti lähestyttävä, koska viini on ollut rajoitetun ajan kosketuksessa tammeen. Sopii hyvin karitsan, paahdetun riistan ja mausteisten pataruokien pariksi.

Tuotetiedot

GrilliruokaLammasNauta
Maa: Etelä-Afrikka
Tuontantoalue: WO Stellenbosch
Tuottaja: Reyneke Organic
Rypäle/rypäleet: 70 % Shiraz, 30 % Cabernet
Vuosikerta: 2015
Sokeri: 2 g/l
Happo: 5,5 g/l
Alkoholi: 14 %
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Luonnonkorkki
Alko ID: 447707
Hinta: 27,48 €
Väri: Upea tummanpunainen väri
Tuoksu: Tuoksussa luumua, mustaherukkaa ja karhunvatukkaa mausteisilla vivahteilla
Maku: Maussa lakritsaa, neilikka ja tupakkaa ja aavistus savuisuutta
Ruokasuositukset: Grilliruoka, Lammas, Nauta
Lataa PDF:nä
Osta Alkosta

Reyneke Organic

Luonnolliset ratkaisut tekevät viinistä paremman. Luonnollisesti. Ympäristön kannalta tämä saavutetaan noudattamalla luonnonmukaisia ja biodynaamisia menetelmiä. Kulttuurin osalta asia toteutuu Cornerstone-projektin kautta. Näemme työntekijämme viinitalomme perustana ja liiketoimintamme kulmakivenä.

Tutustu tuottajaan →