Pine Ridge Vineyards on legendaarinen viinilä, joka on viljellyt viinejä mäntymetsien suojassa Napa Valleyssa jo yli 40 vuotta. Maaperä on aivan omaa luokkaansa, jokainen viini tehdään kunnioittaen sekä omistautuen alueelle, rypäleelle ja viininteolle.

Pine Ridge Vineyards auttoi vakiinnuttamaan Stags Leap Districtin viinialueena 1970-luvulla ja on edelleen johtava Cabernet Sauvignonin tuottaja alueella.

Nykyään viinitila omistaa viinitarhoja viidessä Napa-laakson alueista: Stags Leap District, Howell Mountain, Oakville, Rutherford ja Carneros. Viinitarhasta kellariin, kaikki tekevät yhdessä töitä yhteisen toiveen eteen luoda viinejä, jotka kunnioittavat niiden merkittävää alkuperää ainutlaatuisella olemuksellaan. Voimakkuus ja eleganttius ovat piirteitä, jotka löytyvät jokaisesta Pine Ridgen viinistä.

Vuonna 1978 Gary ja Nancy Andrus ostivat 50 hehtaaria Napa Valleysta. Seuraavana vuonna ensimmäiset Pine Ridge Stags Leap District Chardonnay ja Cabernet Sauvignon viinit tuotiin markkinoille.

1987 kaivaustyöt viinikellareita varten alkoivat. Pine Ridge Vineyards on vuosien aikana ostanut useita hehtaareja viinitarhoja Napa Valleysta.

 

Palaa tuottajahakuun →