Mazzein perhe on tuottanut viiniä käsityöläismenetelmin Italian Toscanassa vuodesta 1435. Ser Lapo Mazzei oli ensimmäinen, joka käytti termiä Chianti, jo vuonna 1398.

Mazzein perhe on omistautunut viininvalmistukselle jo yli kuuden vuosisadan ajan. Intohimo ja sitoutuminen parhaiden viinien valmistukseen on periytynyt sukupolvelta toiselle.

Uusien innovaatioiden jatkuva etsiminen on johtanut siihen, että Mazzei on laajentanut toimintaansa erilaisilla enologisilla rintamilla, jotka ovat haarautuneet sen historiallisista juurista.

Castello di Fonterutoli, Chianti Classicon sydämessä on paikka, josta kaikki on saanut alkunsa. Tämän lisäksi viiniä viljellään nykyään myös Toscanan alueella ja Sisiliassa. Viinit tuotetaan kestävän kehityksen periaatteilla ja kunnioittaen alkuperäisiä lajikkeita. Perheen arvot ja intohimo välittyvät viinien laadussa. Mazzei on yksi Italian johtavista viininvalmistajista.

Mazzei on tuottanut viiniä jo yli kuuden vuosisadan ajan samalla filosofialla, jonka tavoitteena on edistää paikallisia viiniköynnöslajikkeita, kestävän maatalouden ja herkän vesivoiman parannusten kautta. Geologinen tasapaino maaperän eroosion estämiseksi ja vesivarojen maksimoimiseksi alueella on ollut tärkeää jokaiselle sukupolvelle. Kaikki tämä takaa sen että maa saadaan annettua eteenpäin parhaassa mahdollisessa kunnossa tuleville sukupolville.

 

Palaa tuottajahakuun →