Hob Nob Vineyardsin taustalla on Beaujolais'n oma kuningas, Georges Duboeuf.

Hob Nob Cellars on tuottanut palkitut Hob Nob viinit, jotka ovat uuden maailman tyylisiä. Hob Nob Cellars tekee hyvin moderneja viinejä.

Hob Nob Vineyardsin taustalla on Beaujolais’n oma kuningas, Georges Duboeuf.

Pienen viininvalmistajaperheen lapsena kasvanut Georges alkoi myydä perheen valkoviinejä polkupyörällä kulkien. Hän polki kylästä kylään ja koputteli tavernojen oville kohdaten enemmän vastoinkäymisiä kuin menestystä. Lopulta ravintolanpitäjä ja kokki Paul Blanc tykästyi hänen viineihinsä, ja sen jälkeen asiakkaiksi alkoi kertyä julkkiskokkeja.

Eräänä päivänä Paul Blanc kysyi, eikö Georges voisi tehdä hänelle punaviiniä. Georges päätti ottaa yhteyttä Beaujolais’n viljelijöihin ja yhdistää heidän vahvuutensa ja volyyminsa. Hän muodosti vuonna 1964 syndikaatin 45 kasvattajan kanssa.

50 vuotta myöhemmin Georgen viinejä viedään 120 maahan ja hän on yksi maan menestyneimmistä viinintuottajista. Duboeufin vahvuus on Beaujolais’n parhaiden palojen löytäminen kaikissa hinta- ja laatuluokissa. Laajan kontaktiverkoston ansiosta he voivat, kuten taitava taiteilija tai kokki, muodostaa ehjän kokonaisuuden eri elementeistä. Duboueufia voisi sanoa Beaujolais-mosaiikiksi, kollaasiksi parhaista Beaujolais-viineistä.

Palaa tuottajahakuun →