17.1.2020

Samppanjaveteraani Pierre-Emmanuel Taittinger ilmoitti vuoden 2019 lopussa astuvansa syrjään roolistaan Taittingerin samppanjatalon johdosta. Pierre-Emmanuelin tytär Vitalie Taittinger astui johtoon 31. joulukuuta 2019. Nyt uusi vuosikymmen on startannut sukupolvenvaihdoksen myötä.

Vitalieta tukee uudessa tehtävässään hänen veljensä Clovis Taittinger, joka ylennettiin toimitusjohtajaksi ja toimii entisen toimitusjohtajan Damien le Sueurin rinnalla. Clovis vastaa myynnistä ja markkinoinnista, kun taas Le Sueur jatkaa koordinointia viinitarhojen, tarvikkeiden, tuotannon ja talousosastojen välillä.

Vitalie kommentoi: ”Isäni on rakentanut vankan organisaation intohimonsa ja rajattoman sitoutumisensa kautta viimeisen 13 vuoden aikana.”

Hänen ja kaikkien asianosaisten ansiosta Taittinger on kasvanut huomattavasti kiinnittämällä huomiota viinien laatuun, ympäristömme säilyttämiseen, kumppaneidemme ja asiakkaidemme kunnioittamiseen. Tämän rinnalla on ollut myös ripaus rohkeutta, joka sai meidät menemään muun muassa istuttamaan viiniköynnöksiä Domaine Evremondiin Englantiin!

Jatkamme isäni luomaa polkua Damien le Sueurin, veljeni Clovisin ja tiimiemme tuella. Olen otettu saamastani luottamuksesta ja toivon että samppanjatalomme loistaa päivittäin työntekijöillemme, asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme.”

Yrityksen perustajan pojanpoika Pierre-Emmanuel Taittinger, joka palautti Taittingerin takaisin perheen omistukseen vuonna 2006 kertoi: ”Olen omistanut yli 45 vuotta elämästäni samppanjalle ja talolle, joka kantaa nimeämme ja historiaamme. Nämä viimeiset 13 vuotta ovat epäilemättä olleet kuplivinta ja inspiroivinta urallani Taittingerissa. Olen kaikin mahdollisin tavoin varmistanut viiniemme laadun, joiden sisältö tuo minulle suurta iloa. Tulokset ovat ylittäneet kaikki odotukseni.

Voin luovuttaa ohjat turvallisesti: intohimoinen joukkue, johon luotan täysin, erittäin hienot viinit, suuri ja kasvava määrä tuotteidemme ystäviä yli 140 maassa ympäri maailmaa. Taittingerilla on todellinen potentiaali kasvuun ja samppanjatalomme heijastaa nyt enemmän kuin koskaan kulttuurimme ja perintömme aitoutta sekä erinomaisuutta.”