8.10.2019

Hedon kiittää Grand Vin 2019 -tapahtuman järjestäjiä sekä Vanhalle Ylioppilastalolle perjantaina ja lauantaina saapunutta runsasta yleisöä!

Tiskin takaa on helppo hymyillä saadessamme esitellä toinen toistaan upeampia viinejä ja tuottajia: Hispano + Suizas, Jacob Jung, Markus Hubert, Errázuriz, Mazzei, Prá ja Nino Franco.

Yleisöä kiinnostivat niin vanhat suosikit kuin vasta Suomen markkinoille saapuneet uutuudet, erityisesti kun niistä sai keskustella Valdobbiadenesta, Soavesta, Utiel-Requenasta ja Chiantista saapuneiden vieraidemme kanssa. Vertikaalitastingissä maisteltu Bobal-lajike hämmästytti laadullaan niin ammattilaisia kuin viiniharrastajiakin. Iloitsemme valikoimiemme laajenemisesta, mutta aivan erityisesti niiden uniikista laadusta!

Ylpeinä esittelemme jatkossakin Nino Francon sivaltavan raikkaita DOCG proseccoja, Prán suolaisen mineraalisia DOCG soaveja, Jacob Jungin persoonallisia rieslinghelmiä, Markus Huberin Erste Lage -viinejä, Hispano + Suizasin innovatiivisia luomuksia, Mazzein tunnettuja klassikkoja ja Errázurizin chileläisiä ikoneja!