Azienda Vinicola Farinalla on pitkät perinteet Valpolicellan alueella. Viinitila perustettiin 1800-luvulla, ja perheyrityksen arvot nojaavat kestävään kehitykseen sekä alueensa viinikulttuurin vaalimiseen.
1800-luvun alkupuolella viinien viljelyn aloittanut Farinan perhe jatkaa yhä samaa, laatuorientoitunutta linjaansa.
Nykyään tilaa hoitavat Claudio, Elena ja Alessandro Farina. Kymmenen oman hehtaarin lisäksi he valmistavat viinejä sopimusviljelijöiden rypäleistä – yhteensä 35 hehtaarin tarhoilta.
Farina valmistaa Valpolicellan alueen historiallisia punaviinejä, soavea sekä makeaa passito -viiniä.
Farinan tärkein takuu: ehdoton ja jatkuva sitoutuminen viinien tekoon rakkaudella. Viinin tuottaminen tarkoittaa Farinan perheelle, että on avoin luonnon vaaroille, vuodenaikojen arvaamattomuudelle mutta samalla myös yritettävä ottaa mahdollisimman paljon huomioon alueen erityispiirteitä sekä lajikkeen omat ominaisuudet. Farinan perhe haluaa myös tehdä tutkimusta ja tehdä omaperäisiä viinejä perheen perinteitä kunnioittaen.