La Roncaia Picolit 2019

Sadonkorjuu tapahtuu myöhään lokakuussa, mutta pieni määrä rypäleitä muuttuu mehuksi vasta kuuden viikon huolellisen ja asiantuntevan rusinoitumisen jälkeen. Osa mehusta käy uusissa Allierin tammitynnyreissä ja loput ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tankeissa kontrolloidussa lämpötilassa. Keväällä eri erät yhdistetään, ja pitkän kypsytyksen jälkeen barrique-tynnyreissä viini pullotetaan. Pullokypsytys tuottaa kypsän Picolit-viinin, joka tarjoaa voimakkaita elämyksiä.

Tuotetiedot

JälkiruokaJuusto
Maa: Italia
Tuontantoalue: Colli Orientali del Friuli
Tuottaja: Fantinel
Rypäle/rypäleet: 100 % Picolit
Vuosikerta: 2019
Sokeri: 175 g/l
Happo: 5,2 g/l
Alkoholi: 12,0%
Pullokoko: 375 ml
Korkki: Luonnonkorkki
Väri: Kullankeltainen
Tuoksu: Kypsä ja erittäin elegantti, muistuttaa akaasiahunajaa ja rusinoita
Maku: Hieno, pehmeä ja sopivan makea
Ruokasuositukset: Jälkiruoka, Juusto
Lataa PDF:nä

Fantinel

Maailman luokan viinejä Friuli Venezia Giulian alueelta.

Tutustu tuottajaan →