TAIVAALLINEN GORGONZOLA-SIPULIPASTA

2 annosta

20 min

2 sipulia

2 rkl rypsiöljyä

2 dl valkoviiniä

1 rkl voita

150 g gorgonzolaa (tai muuta 

sinihomejuustoa)

150 g spagettia

VIIMEISTELYYN

mustapippuria

tuoretta timjamia

(gorgonzolaa)

1. Kuutioi sipuli ja kuullota muutaman minuutin ajan öljyssä pannulla. 

2. Lisää valkoviini pannulle ja anna kiehua, kunnes sipuli on pehmennyt ja reilu puolet viinistä on haihtunut.

3. Pidä pannu miedolla lämmöllä ja lisää voi sekä gorgonzola. Sekoittele kunnes juusto sekä voi ovat sulaneet joukkoon. Sammuta liesi.

4. Keitä spagetti suolatussa vedessä pakkauksen ohjeiden mukaan. Nosta keitinvedestä pannulle ja sekoita kastikkeen kanssa. Annostele pasta lautasille ja viimeistele annokset mustapippurilla, tuoreella timjamilla ja halutessasi muutamalla nokareella gorgonzolaa. Tarjoile heti.