Maaperä on oseenikauden marmorimaaperä. Viinitarhassa on 3 500 yksittäin Guyot-menetelmällä sidottua köynnöstä hehtaarilla. Rypäleet, jotka on poimittu niiden kypsyysasteen huipulla, osittain kuivataan noin 8 viikon ajan. Tämä kuivausmenetelmä, on tyypillinen La Roncaian tyyliin, tähtää rakenteeltaan vahvemman, pyöreämmän ja hedelmäisemmän viinin saamiseen. Rypäleet poistetaan tertuista, mutta niitä ei murskata, ja ne käyvät ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tankeissa. Noin 25 päivän maseraation jälkeen viini siirretään tynnyreihin. Viini lepää tynnyreissä vähintään 24 kuukautta, jonka aikana se ikääntyy hitaasti. Viini ikääntyy edelleen pullossa, jotta se saavuttaa kypsemmän ja tasapainoisemman maun.